Nieuw: PPL INSTAPCURSUS

PPL Instapcursus bij Wings over Holland

Nieuwe bij vliegschool Wings over Holland: de PPL instapcursus! Wil jij jouw eigen PPL halen? Wil jij een vliegbrevet? Maar weet jij het nog niet helemaal zeker? Probeer dan nu onze PPL-instapcursus. Tijdens deze cursus krijg je drie vlieglessen op een Diamond DV-20, oftewel, de Katana.

Begin met PPL halen met de PPL Instapcursus

Deze instapcursus bevat drie vlieglessen met één van onze ervaren vlieginstructeurs.  In 50 minuten per les leer jij zo de beginselen van het vliegen, zoals: bochten, klimmen en dalen. Ook krijg jij een deskundige pre briefing van jouw persoonlijke vlieginstructeur over de vlucht en na afloop een debrief waarin de hele vlucht geëvalueerd wordt.

Dit is de ideaale tussenstap voor een toekomstige piloot die graag zijn PPL wilt halen, maar eerst wilt ervaren hoe het is om te leren vliegen. Vindt jij het leuk en wil jij doorgaan voor een PPL? Top! Dan gaan wij samen kijken naar een vervolg voor jouw vliegopleiding. Zie jij er toch van af óf zijn er andere redenen dat jij er niet meer door kunt? Dat is ook geen probleem; geniet van de drie vlieglessen en weet dat jij altijd welkom terug bent.

Na deze cursus kan jij een besluit maken of je verder wilt gaan met de opleiding; je zit dus nergens aan vast! Heb jij interesse in deze cursus? Ga dan nu naar de proefles-pagina, zoek naar proefles optie 5: de PPL Instapcursus en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren, een vlieginstructeur regelen en de juiste data vinden.

Aan wat voor een prijs moet ik denken?

Wings over Holland biedt de PPL instapcursus aan voor de voordelige prijs van €499,-. Deze prijs is inclusief de kosten van het vliegen, brandstof en de vlieginstructeur. Het enige wat niet zit inbegrepen bij deze prijs zijn de landingsgelden.