Proeflessen

Vliegschool Wings over Holland biedt unieke proeflessen aan voor iedereen. Ervaar een keer hoe het is om zelf piloot te zijn! We bieden diverse proeflessen aan variërend van stuntvliegen, watervliegen tot aan een proefles vliegen over de kop! Ervaar het vrije gevoel tussen de wolken en voel je voor een dag piloot! Een unieke ervaring welke u voor de rest van uw leven zult onthouden.

Na een welkomstdrankje en een korte briefing met de instructeur zult U direct achter het stuur mogen kruipen en zelf mogen vliegen. Voor 25 Euro kunt U deze bijzondere ervaring vast laten leggen op video met een GoPro. Tevens hebben we luchtdoopcertificaten aanwezig om de herinnering van uw proefles vliegen op papier te zetten!

De bonnen zijn één jaar geldig vanaf het aankoopmoment.

Deze proeflessen zijn zeer geschikt voor o.a.:

 • U zelf
 • Voor uw familie, vrienden of kennissen
 • Bachelorfeesten
 • Relatiegeschenken
 • Bedrijfsfeesten

We hebben de volgende 4 opties:

 

Optie 1: Proefles vliegen €117,- incl. BTW

Tijdens deze vliegles leert u onder professionele begeleiding van een van onze instructeurs zelf een vliegtuig te besturen. Eerst zult u tijdens de briefing een uitleg krijgen waarom een vliegtuig vliegt en hoe u deze moet besturen. Daarna zult u samen met de instructeur het vliegtuig instappen om te beginnen met het vliegen. Tijdens de vlucht zult u merken hoe wendbaar het vliegtuig is en kunt u uiteraard genieten van het mooie uitzicht vanuit de lucht.

Optie 1 bevat:

 • Professionele briefing van een vlieginstructeur
 • 30 minuten vliegen in een 2 persoons vliegtuig
 • Optie om deze vlucht te laten filmen met een HD GoPro camera (meerprijs €25,-)

Bestel


Optie 2: Proefles vliegen €152,- incl. BTW + 2 gratis passagiers!

Tijdens deze vliegles leert u onder professionele begeleiding van een van onze instructeurs zelf een vliegtuig te besturen en kunt u twee passagiers meenemen. Eerst zult u tijdens de briefing een uitleg krijgen waarom een vliegtuig vliegt en hoe u deze moet besturen, daarna zult u samen met de instructeur en uw passagiers het vliegtuig instappen om te beginnen met het vliegen. Net als bij optie 1 leert u zelf te vliegen, echter kunt u deze unieke ervaring delen met twee passagiers! Uw passagiers zullen, net als u, kunnen genieten hoe mooi Nederland er van de lucht uit ziet. Uiteraard zijn foto’s maken toegestaan.

Optie 2 bevat:

 • Professionele briefing van een vlieginstructeur
 • 30 minuten vliegen in een 4 persoons vliegtuig
 • Optie om deze vlucht te laten filmen met een HD GoPro camera (meerprijs €25,-

Bestel


Optie 3: Proefles vliegen over de kop! (stuntvliegen/aerobatics) €189,- incl. BTW

De droom van iedere daredevil is om zo snel mogelijk te gaan met zo veel mogelijk g-krachten. Aerobatic vliegen oftewel stuntvliegen is de beste kans om de thrills te ervaren door het stuur te pakken van een aerobatic vliegtuig. Ervaar hoe het is om zelf loopings, barrel rolls, spins en nog veel meer spectaculaire manoeuvres mee te maken! Ben jij opzoek naar een echte ervaring? Dan is deze proefles stuntvliegen echt iets voor jou!

Optie 3 bevat:

 • Professionele briefing van een vlieginstructeur
 • 30 minuten vliegen in een aerobatic/stuntvliegtuig
 • Optie om deze vlucht te laten filmen met een HD GoPro camera (meerprijs €25,-)

Bestel


Optie 4: Proefles watervliegen* €370,- incl. BTW + 2 gratis passagiers!

Vliegen en varen zijn twee van de mooiste aangelegenheden om te doen! Wings over Holland biedt de perfecte combinatie aan van vliegen en varen in een amfibisch vliegtuig. Een vliegtuig landen in het water is natuurlijk een bijzondere ervaring welke u niet zomaar zult vergeten.

Optie 4 bevat:

 • Professionele briefing van een vlieginstructeur
 • 40 minuten vliegen in een amfibisch vliegtuig
 • Een echte waterlanding op het water!
 • Optie om deze vlucht te laten filmen met een HD GoPro camera (meerprijs €25,-)

Bestel

* Het watervliegen kunnen wij alleen doen vanaf 1 april tot en met 30 september. Indien u een kadobon wilt bestellen, vul dan aub onderstaand formulier in.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.


Formulier voor Proefles vliegen

Wilt u een proefles vliegen bestellen voor uw vriend, vader of toch voor jezelf? Een proefles is een ideaal cadeau en zorgt voor een dag die jij nooit meer zal vergeten! Vul dus nu het proefles formulier in en bestel een proefles vliegen. Wij reageren zo spoedig mogelijk en vaak zelfs nog op de dag zelf. Tot snel.

Welke proefles neemt u?(verplicht)

Proefles Optie 1 (€117)Proefles Optie 2 (€152)Proefles Optie 3 (€189)Proefles Optie 4 (€370)