Verhoging verhuurprijzen

Vliegen Noodlanding Wings Over Holland

Beste leerlingen, huurders, gebruikers en andere vrienden,

Wings Over Holland heeft de prijzen voor de verhuur en de vliegschool lange tijd stabiel weten te houden. Echter met de huidige brandstof prijzen is dat niet meer vol te houden en zijn wij genoodzaakt een brandstof toeslag te gaan berekenen. Deze gaan wij vanaf 01-04-2022 aan U doorberekenen. Deze toeslag zal per vliegtuig verschillen, afhankelijk van de soort brandstof en het brandsof verbruik.

Deze toeslag zal ook variabel zijn en aangepast worden aan de hand van de actuele brandstof prijzen Onze balie medewerkers zijn graag bereid U hier meer informatie over te geven en U te vertellen wat de actuele prijzen zijn. Ondanks dit slechte nieuws hopen wij U in de toekomst nog steeds als trouwe klant te kunnen verwelkomen, de koffie prijs is niet verhoogd.

Met vriendelijke groet,

Luuk