Business & Event

Bij vliegschool Wings over Holland spreek luchtvaart nog altijd bij velen tot de verbeelding. Het inspireert ons en doet ons denken aan de helden van weleer. Van Charles Lindbergh die als eerste de Atlantische oceaan overstak of de Britse vliegers in de battle of Britain. Daarom is het een bijzondere ervaring als je met je medewerkers of relaties tussen de vliegtuigen je meeting organiseert, een feest geeft of zelfs dineert.

Ons doel is overdrachtelijk: ‘In de wolken zijn’

 

Management en zelfsturend team

Het goed managen van een onderneming vergt de nodige kwaliteiten in de bestuurskamers. Het zal je tijdens een programma bij Wings over Holland verbazen hoeveel overeenkomsten er zijn met het managen van een organisatie en het vliegen met klein vliegtuig. Planning, coördinatie, taakverdeling, managementinfo, stress, besluitvaardigheid en communicatie zijn maar enkele raakvlakken.

 

Airshows en watervliegevenementen

Al jaren is Wings over Holland bekend op airshows met onze ademenbenemde Pitts Special dubbeldekker! De Pitts is nog steeds een onmiskenbaar icoon ten aanzien van het kunstvliegen. De piloten van Wings met hun toestellen zijn beschikbaar voor elk soort evenement. Er is weinig indrukwekkender dan de smoke trails achter een Pitts in combinatie met het geluid van een aanduikende vliegtuigmotor.

Met ons amfibisch vliegtuig is het mogelijk om vanaf land of het water te starten en te landen, fantastisch om te combineren met een waterevent vanaf een boot. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Luchtvaartfotografie en film

Wings over Holland heeft de afgelopen jaren aan ruim 90 televisieproducties meegewerkt. Zowel voor nieuwsprogramma’s, documentaires, films en commercials. We bieden de mogelijkheid om op jouw eigen moment, zelf, of met behulp van een professionele luchtfotograaf, foto’s of film te maken. Of het nou gaat om het het vastleggen van onderwerpen op de grond of in de lucht, we beschikken over het juiste materieel om tot het beste resultaat te komen. Vraag naar de mogelijkheden!