De lucht in? Vliegen in Lelystad

Vliegen in Lelystad? Ga naar Wings over Holland

Wil jij graag vliegen in de omgeving Lelystad? Dan moet jij langskomen bij onze vliegschool. Wij zijn te vinden op Lelystad Airport aan de Emoeweg en jij kan op elke dag langskomen. Wil jij graag een rondvlucht boeken of een proefles vliegen? Wil jij beginnen aan een PPL om zo jouw eigen vliegbrevet te halen? Wij bieden een scala aan verschillende vliegopleidingen aan waar jij aan kan beginnen. Ook is het natuurlijk mogelijk om verschillende vliegtuigen voor privé gebruik te huren zoals een Cessna, Diamond DA40, Katana, Pitts en nog veel meer.

Proeflessen

Proefles vliegen in Lelystad

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om zelf voor een dag piloot te zijn? Of ken jij iemand die dit zelf eens moet meemaken? Dan bieden wij een proefles vliegen aan. Tijdens deze proefles krijg jij uitleg van één van onze vlieginstructeurs en ga jij daarna zelf vliegen over Lelystad. Dus wil jij het ideale verjaardagscadeau voor jou zelf of een kennis? Dan is een proefles vliegen in Lelystad de juiste keuze.

Vliegopleidingen te over

Als jij jouw vliegbrevet wilt halen en wilt vliegen in Lelystad dan kan jij jouw PPL opleiding beginnen bij ons. Wij hebben jaren ervaring in het begeleiden van aspirerende piloten. Onze vlieginstructeurs helpen jou graag met het behalen van jouw PPL zodat jij kan vliegen in Lelystad, Nederland of waar dan ook. Ook is het mogelijk om jouw Flight Instructor, CPL, IRI en nog vele andere opleidingen bij Wings over Holland te halen.

PPL

Wil jij vliegen in een gehuurd óf jouw eigen vliegtuig? De PPL (Private Pilot License) opleiding van Wings over Holland biedt jou de nodige training en ervaring aan.

Leer vliegen bij onze vliegschool, behaal jouw eigen vliegbrevet en de hele wereld over in een eenmotorig vliegtuig.

Als jij jouw PPL wilt uitbreiden (tweemotorig vliegen) of verder wilt en professioneel wilt leren vliegen dan is dit jouw eerste stap.

Flight Instructor
CPL

Vliegen in Lelystad met onze kisten

Geen behoefte aan vliegopleidingen? Dan is het ook gewoon mogelijk om een vliegtuig te huren bij onze vliegschool. Wij hebben een brede keuze aan single engine vliegtuigen met onder andere een Cessna, Diamond DA40, Katana en zelfs aerobatics vliegtuigen zoals een Pitts Special en een Fuji. Vliegen in een multi engine vliegtuig? Boek dan een vlucht met onze Diamond DA42. Genoeg vliegtuigen waarmee jij kan vliegen in Lelystad.