Diamond Dealer

Wings over Holland is de officiële Diamond Dealer in Nederland. 
Koop hier jouw eigen dreamliner!

“Diamond vliegtuigen kenmerken zich door een bijna onderhoudsvrije, onvoorstelbare sterke kunststof constructie. Het is onmogelijk dat een Diamond je niet op zal vallen op onze Nederlandse vliegvelden. Door hun geavanceerde aerodynamische designs en zeer opvallende moderne technologie en prestaties kiezen steeds meer luchtvaartondernemingen voor deze toestellen.”

Diamond_Aircraft_logo.svg

Efficiënt vliegtuig kopen

Onze Diamonds zijn voorzien van uiterst efficiënte en makkelijk te bedienen dieselmotoren met een zeer laag verbruik. 

Op het gebied van flight management systemen zijn Diamond toestellen altijd up to date met de laatste ontwikkelingen, maar meestal zetten ze zelfs de trend! 

De meeste types kunnen worden uitgerust met Traffic Avoidance en Autoflight, in de vorm van de Garmin 1000 geïntegreerde “glazen cockpit”.

Vliegtuig Kopen Diamond Aircraft DA62
Verkoop_DA62

Participeer mee in een eigen vliegtuig

Wings over Holland streeft er naar om geïnteresseerden met elkaar in contact te brengen om gezamenlijk een Diamond vliegtuig aan te schaffen. Het doel is om als aandeelhouder in een (nieuwe) Diamond te participeren en lid te worden van een vereniging van eigenaren. Het aantal deelnemers, en dus ook de grootte van het aandeel, wordt door jullie zelf bepaald. De groep kan hierdoor zelf beslissen over de beste verhouding tussen kosten en beschikbaarheid van het vliegtuig.

Wings Over Holland kan als intermediair dienen om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen en de groep te begeleiden met de benodigde informatie tot het in eigen beheer hebben van, en opereren met, het vliegtuig. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen vindt u hieronder een vragenlijst die u geheel vrijblijvend in kunt vullen. Na het invullen gaan wij voor u op zoek naar de juiste personen met dezelfde interesse. Ook kunnen wij u dan een kosten indicatie geven over de beschikbare aandelen en de operationele kosten.

Kom langs om te kijken

Het verlagen van operationele vliegkosten speelt een steeds belangrijkere rol. Diamond heeft hiervoor ongeëvenaard de beste oplossingen in de markt en is op gebied van innovatie koploper.

Laat je inspireren en kom eens kijken in de hangaars van vliegschool Wings over Holland waar we je een prachtig nest van jonge Diamonds kunnen laten zien.

Wings over Holland is 7 dagen in de week geopend, maar een afspraak maken mag natuurlijk altijd.

DiamondAircraft_DA40NG_10

Diamond Star DA40

Vliegtuig Kopen Diamond Aircraft DA42VI

Diamond Twinstar DA42

Vliegtuig Kopen Diamond Aircraft DA62

Diamond DA62

csm_DA50RG_DSC3890_98b9152aad

Diamond DA50RG

Wings over Holland is de distributeur van Diamond Aircraft Industries en geautoriseerd service center. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Wings over Holland of de Diamond website bezoeken www.diamond-air.at.