Proefles Vliegen

Ervaar hoe het is om zelf piloot te zijn met een proefles vliegen.

“Wat een super leuke ervaring en wat een ongelooflijk vriendelijk personeel. Een proefles van 30 min. met een zeer uitgebreide instructie. Nemen echt de tijd ervoor. Zeker een aanrader.” 

– R.E. via Google

Proefles Vliegen vliegschool Wings

Een proefles vliegen is ideaal voor:

photo-1527819569483-f188a16975af
Familie & Vrienden
Gift Card Proefles Vliegen Wings over Holland
Cadeau
FIRC Flight Instructor Refresher Course
Bedrijfsfeesten
Proefles Vliegen voor Bachelors Wings OVer Holland
Bachelorsfeesten

Unieke proeflessen voor iedereen

Ervaar een keer hoe het is om zelf piloot te zijn met een proefles vliegen. We bieden diverse proeflessen aan variërend van vliegen in een eenmotorig vliegtuig tot aan een proefles vliegen over de kop! Ervaar het vrije gevoel tussen de wolken en voel je voor een dag piloot. Een unieke ervaring welke u voor de rest van uw leven zult onthouden.

Hoe ziet jouw proefles vliegen er uit?

Proefles Optie 1

Voor 1 Persoon. 

Tijdens deze vliegles leert u onder professionele begeleiding van een van onze instructeurs zelf een vliegtuig te besturen. Eerst zult u tijdens de briefing een uitleg krijgen waarom een vliegtuig vliegt en hoe u deze moet besturen. 

Daarna zult u samen met de instructeur het vliegtuig instappen om te beginnen aan uw proefles vliegen. Tijdens de vlucht zult u merken hoe wendbaar het vliegtuig is en kunt u uiteraard genieten van het mooie uitzicht vanuit de lucht.

Proefles Optie 2

Voor 3 Personen. 

Tijdens deze proefles vliegen leert u onder professionele begeleiding van een van onze instructeurs zelf een vliegtuig te besturen en kunt u twee passagiers meenemen. 

Eerst zult u tijdens de briefing een uitleg krijgen waarom een vliegtuig vliegt en hoe u deze moet besturen, daarna zult u samen met de instructeur en uw passagiers het vliegtuig instappen om te beginnen met het vliegen. 

Net als bij optie 1 leert u zelf te vliegen, echter kunt u deze unieke ervaring delen met twee passagiers! Uw passagiers zullen, net als u, kunnen genieten hoe mooi Nederland er van de lucht uit ziet. Uiteraard zijn foto’s maken toegestaan.

Proefles Optie 3 (Aerobatics)

Voor 1 Persoon. 

De droom van iedere daredevil is om zo snel mogelijk te gaan met zo veel mogelijk g-krachten. Aerobatic vliegen oftewel stuntvliegen is de beste kans om de thrills te ervaren door het stuur te pakken van een aerobatic vliegtuig. 

Ervaar hoe het is om zelf loopings, barrel rolls, spins en nog veel meer spectaculaire manoeuvres mee te maken! Ben jij opzoek naar een echte ervaring? Dan is deze proefles stuntvliegen echt iets voor jou!

Proefles Optie 4 (Warbird North American T6 Texan)

Voor 1 Persoon. 

De ultieme vliegervaring: de North American T-6 Texan. Heb jij altijd al eens willen vliegen in een echte warbird? De Texan werd vooral gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar nu kan jij ook ervaren hoe deze beauty vliegt. 

Ben jij opzoek naar een echte ervaring? Dan is deze proefles vliegen op deze warbird echt iets voor jou!

Formulier voor Proefles Vliegen