PROEFLES VLIEGEN

ERVAAR HOE HET IS OM ZELF PILOOT TE ZIJN MET EEN PROEFLES VLIEGEN

FAMILIE EN VRIENDEN

CADEAU EN RELATIEGESCHENK

BEDRIJFSFEESTEN

BACHELORFEESTEN

Vliegschool Wings over Holland biedt unieke proeflessen aan voor iedereen. Ervaar een keer hoe het is om zelf piloot te zijn met een proefles vliegen. We bieden diverse proeflessen aan variërend van vliegen in een eenmotorig vliegtuig tot aan een proefles vliegen over de kop! Ervaar het vrije gevoel tussen de wolken en voel je voor een dag piloot. Een unieke ervaring welke u voor de rest van uw leven zult onthouden.

1.

Welkom

Kom binnen! Jij krijgt een welkomstdrankje en een korte briefing van één van onze instructeurs

2.

Vliegen

Jij kruipt achter het stuur van één van onze vliegtuigen en vliegt 30 minuten.

3.

Certificaat

Aan het einde van de vlucht hebben wij (eventueel voor kinderen) een luchtdoop-certificaat.

PROEFLES OPTIE 1

VOOR 1 PERSOON

Kosten
incl. BTW

Tijdens deze vliegles leert u onder professionele begeleiding van een van onze instructeurs zelf een vliegtuig te besturen. Eerst zult u tijdens de briefing een uitleg krijgen waarom een vliegtuig vliegt en hoe u deze moet besturen. Daarna zult u samen met de instructeur het vliegtuig instappen om te beginnen uw proefles vliegen. Tijdens de vlucht zult u merken hoe wendbaar het vliegtuig is en kunt u uiteraard genieten van het mooie uitzicht vanuit de lucht.

De bonnen zijn één jaar geldig vanaf het aankoopmoment.

PROEFLES OPTIE 2

VOOR 3 PERSONEN

Kosten
incl. BTW

Tijdens deze proefles vliegen leert u onder professionele begeleiding van een van onze instructeurs zelf een vliegtuig te besturen en kunt u twee passagiers meenemen. Eerst zult u tijdens de briefing een uitleg krijgen waarom een vliegtuig vliegt en hoe u deze moet besturen, daarna zult u samen met de instructeur en uw passagiers het vliegtuig instappen om te beginnen met het vliegen. Net als bij optie 1 leert u zelf te vliegen, echter kunt u deze unieke ervaring delen met twee passagiers! Uw passagiers zullen, net als u, kunnen genieten hoe mooi Nederland er van de lucht uit ziet. Uiteraard zijn foto's maken toegestaan.

Geef iemand het ideale cadeau!

PROEFLES AEROBATICS

VOOR 1 PERSOON

Kosten
incl. BTW

De droom van iedere daredevil is om zo snel mogelijk te gaan met zo veel mogelijk g-krachten. Aerobatic vliegen oftewel stuntvliegen is de beste kans om de thrills te ervaren door het stuur te pakken van een aerobatic vliegtuig. Ervaar hoe het is om zelf loopings, barrel rolls, spins en nog veel meer spectaculaire manoeuvres mee te maken! Ben jij opzoek naar een echte ervaring? Dan is deze proefles stuntvliegen echt iets voor jou!

Het ideale verjaardags-, vaderdags of kerstcadeau!

PROEFLES TEXAN

VOOR 1 PERSOON

Kosten
incl. BTW

De ultieme vliegervaring: de North American T-6 Texan. Heb jij altijd al eens willen vliegen in een echte warbird? De Texan werd vooral gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar nu kan jij ook ervaren hoe deze beauty vliegt. Ben jij opzoek naar een echte ervaring? Dan is deze proefles vliegen op deze warbird echt iets voor jou!

FORMULIER VOOR PROEFLES VLIEGEN