Wings over Holland weer open op 3 maart

Vliegschool Wings over Holland PPL Private Pilot License

Beste leerlingen en huurders,

We mogen eindelijk weer open! Daar zijn wij uiteraard reuze blij mee, want wat hebben wij iedereen gemist. Na bijna 2,5 maand dicht te zijn geweest gaan wij weer vol aan de bak vanaf 3 maart. Wij hebben er in ieder geval veel zin in om jullie allemaal weer te zien.

Voor onze huurders hebben wij een aandachtspuntje: Let op je 90 dagen currency. Mocht jij langer dan 90 dagen niet op één van onze vliegtuigen hebben gevlogen, dan graag eerst even zelf een rondje zonder passagiers. De wel bekende 3 starts en landingen.

Als jij liever één van onze geweldige instructeurs mee wil dan kan dat natuurlijk ook. Mail ons dan even voor een afspraak.

Hieronder hebben wij een handige “Currency Barometer” geplaatst zodat jij zelf kan toetsen wat je huidige currency niveau is.

Wij hopen jullie allemaal snel weer te zien.

Team Wings over Holland