De PH-USH is weer terug!

PPL Private Pilot License

Na enkele maanden onderhoud is onze PH-USH weer klaar voor gebruik. Hij heeft een lange tijd in de hangaar van Luuk moeten staan, maar de Katana is vernieuwd met nieuwe elektronica en andere onderdelen waarmee hij weer helemaal up-to-date is.

Zo heeft de USH nu een ingebouwde gps, maar ook een 8,33 Khz Radio. Daarnaast is er ook een geheel nieuw Garmin EFIS-systeem geïnstalleerd in de cockpit, wat natuurlijk ook weer een grote vooruitgang is. Als laatste heeft de Katana ook een nieuw kleurenschema gekregen dat aansluit op het schema van onze DA40 en Twinstar; ze zijn nu dus allemaal in dezelfde kleuren te zien!

Ben jij benieuwd naar de nieuwe en verbeterde Katana? Wil jij de nieuwe elektronica ook eens uitproberen? Of wil jij gewoon weer eens vliegen in onze PH-USH? Dat kan weer vanaf donderdag 1 juni. Nog een leuk feitje is dat de verhuurprijs van €152,- per uur alleen kijkt naar zuivere vliegtijd. Neem dan nu contact met ons op of kom gewoon langs bij vliegschool Wings over Holland.