Nieuwe FIRC data bekend

FIRC Flight Instructor Refresher Course

Donderdag 1 Juni en vrijdag 2 juni stonden bij vliegschool Wings over Holland in het teken van de Flight Instructor Refresher Course, oftewel, de FI Seminar. Tijdens deze seminar (die verdeeld is over twee dagen) wordt een gevarieerd programma aangeboden met de onderwerpen: aerodynamica, regelgeving, teaching & learning, klassikale briefings en vliegtuigtechniek. Moet u nog unusual attitudes inclusief spin of tolvlucht vliegen? Dat kan ook! Wij bieden een optioneel half uur vliegen aan als u dat nodig acht.

De FIRC is niet alleen leerzaam, maar ook zeer gezellig en interessant. FI Instructors vanuit het hele land komen naar onze vliegschool om hun FI bevoegdheid te verlengen en dit zorgt natuurlijk voor boeiende en bijzondere ontmoetingen en verhalen. De ervaring laat zien dat de FI Seminar een erg sociale atmosfeer heeft en instructeurs veel kennis en verhalen delen; er valt natuurlijk genoeg te vertellen over ons gezamenlijke vakgebied!

Bent u een Flight Instructor en wilt u deelnemen aan de FIRC van 26 en 27 oktober om uw FI bevoegdheid te verlengen? Schrijft u zich dan nu in op onze FIRC pagina.