FIRC op 30 November en 1 December

FI Flight Instructor vlieginstructeur

Ben jij een vlieginstructeur en wil jij dat blijven? Kom dan naar de Flight Instructor Refresher Course van vliegschool Wings over Holland. In twee dagen krijg jij tijdens deze FI Seminar/FIRC middels een gevarieerd programma de nodige lessen en kan jij jouw FI bevoegdheid verlengen (elke FI bevoegdheid is 3 jaar geldig).

De Flight Instructor Refresher Course

Bij Wings over Holland hebben wij vele piloten opgeleid waarvan er ook vele vlieginstructeurs zijn geworden. Elk jaar verlengt daarom ook een groot deel van deze instructeurs hun FI bevoegdheid bij onze vliegschool. Tijdens deze FIRC krijg je les in onderdelen zoals: Aerodynamica (met specifiek aandacht voor unusual attitudes), Regelgeving, Teaching & Learning, Klassikale Briefings en Vliegtuigtechniek. Tijdens het leren van deze onderdelen krijg jij mee wat de laatste ontwikkelingen en verandering zijn in de luchtvaart. Ook is het mogelijk 30 minuten te vliegen met Unusual Attitudes en Aerobatics inclusief spin/tolvlucht.

De FIRC bij Wings over Holland

Elk jaar organiseert Wings over Holland meerdere FI Seminars; dit jaar hebben er ook al meerdere tevreden vlieginstructeurs deelgenomen aan onze FIRC. Uit ervaring merken wij dat deze cursus zorgt voor een zeer sociale atmosfeer waar veel instructeur onderling kennis, nuttige dialogen en goede verhalen uitwisselen over dit boeiende vakgebied. Dit laat zich ook altijd zien in het aantal inschrijvingen voor de cursus: hij is altijd snel vol geboekt.

FIRC - Flight Instructor Refresher Course

Waar kan ik mij opgeven voor de FIRC?

De eerst volgende Flight Instructor Refresher Course is op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober; helaas zit deze al helemaal vol. Gelukkig zijn er data bekend gemaakt voor de daarop volgende FIRC: op donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2017 zijn er nog plekken over. Wees er snel bij, want doorgaans zit de FI Seminar snel vol. Wil jij je opgeven? Ga dan naar de FIRC pagina en vul het formulier in.