North American T6 Texan vliegt!

North American T-6 Texan

Na maanden van onderhoud, verven en gesleutel is onze North American AT-6 Texan dan eindelijk weer klaar voor gebruik. In zijn nieuwe Koninklijke Marine kleuren schittert de Texan als een echte ster op de landingsbaan. 

De North American AT-6, onze warbird, vliegt weer!

Zoals al vermeld: de Texan stond maanden in de hangaar van Luuk om opgeknapt te worden en omgetoverd te worden in een AT-6 Texan in het klassieke Koninklijke Marine kleurenschema. Afgelopen week werd er hard gewerkt om de laatste dingen vast te maken, te poetsen en te testen. Vrijdag werd hij voor het eerst in lange tijd weer eens aangezet.

Hieronder kan jij het filmpje zien van zijn eerste vlucht sinds vorig jaar. Heb jij interesse om eens te vliegen in dit vliegtuig? Of wil jij hem gewoon eens een keer in het echt zien? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.