Eerste vliegles op de T6 Texan

North American T-6 Texan

Het was alweer een tijdje stil rond onze North American T6 Texan, maar er is weer een nieuwtje te melden. Op de pagina van de Texan staat vermeld dat eind 2017 twee van onze instructeurs intern worden opgeleid, namelijk: Devi en Ruud. Deze twee vlieginstructeurs worden opgeleid door niemand minder dan Marcel Peerelkamp.

Instructeurs in de T6 Texan

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver: Devi kreeg zijn eerste vliegles op de Texan. Henk Veldkamp stond er bij en filmde de start van zijn les. Eergisteren kregen wij dan ook een leuk filmpje opgestuurd van dit spektakel. Wij hopen in het eerste kwartaal van 2018 dat onze vlieginstructeurs klaar zijn om zelf les te gaan gegeven. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om zelf te ervaren hoe het is om in deze warbird te mogen vliegen.

Meer informatie over de T6 Texan?

Wilt u meer weten over de North American T6 Texan? Bekijk dan de pagina voor meer informatie. Op uploaden wij zo af en toe wat filmpjes van de Texan op onze YouTube pagina.