Voordelige check-out op de Cessna

Vliegschool Wings over Holland PPL Private Pilot License

Het is zo ver! Jij hebt de laatste paar weken gelezen of gehoord dat onze Cessna 172 Skyhawk een blijvende prijsverlaging heeft gekregen. In plaats van een huurtarief van €165 per uur is de Cessna nu al te huur voor een uurtarief van €152. Jij hebt jouw PPL op zak, dus jij bent klaar om te vliegen. Eén ding weerhoudt jou alleen: “Ik heb nog geen check-out voor de Cessna van Wings over Holland, en dit kost mij weer extra geld.” Ook hier gaat verandering in komen…!

Cessna check-out voor een huurtarief

Voorheen betaalde je het lestarief voor een check-out op de Cessna 172 Skyhawk, maar vanaf April gaat dit veranderen bij Wings over Holland. Vanaf April betaal jij alleen nog maar het huurtarief voor een check-out op onze Cessna. Dus in plaats van een check-out die €235 per uur kost, betaal jij nu nog maar €152 per uur. Dit laat nog maar eens blijken dat onze Cessna 172 de meest voordelige Cessna van vliegveld Lelystad is.

PPL behalen op de Cessna

Denk jij na het lezen van dit: dat is allemaal leuk, maar ik heb mijn PPL nog helemaal niet. Dat is geen probleem, want het is vanaf April ook mogelijk om jouw Private Pilot License te halen op… de Cessna 172 Skyhawk! Wij zijn op het moment druk bezig met het nodige papierwerk om de Cessna op onze ATO lijst te krijgen. Zo is het dus mogelijk om vanaf April jouw vliegbrevet te halen op een Diamond DV20 Katana, maar ook op de Cessna.

Meer informatie nodig?

Dus, kort samengevat: vanaf April is het mogelijk om een check-out op de Cessna te doen voor het huurtarief van €152 per uur. Daarnaast is het ook mogelijk om vanaf April jouw PPL te halen op onze Cessna. Heb jij toch wat meer informatie nodig? Aarzel dan niet en bel ons op óf stuur een email!