Daar is ‘ie dan, de PH-LVH!

Cessna 172 Skyhawk Wings over Holland

De Cessna is terug

Ja ja, wij houden jullie vaak genoeg op de hoogte van onze Cessna 172 en daar houden we voorlopig nog niet mee op. Wij hebben namelijk weer een nieuwe update: vanaf vandaag, maandag 2 april 2018, is onze Cessna 172 Skyhawk weer beschikbaar voor verhuur en check-outs. Er is de laatste veel geschreven over onze Cessna, daarom vatten wij alles in dit bericht nog maar eens goed samen.

Prijsverlaging Cessna

Zo’n maand geleden hebben wij besloten om het huurtarief en het lestarief van de Cessna te verlagen. Voorheen was dit vliegtuig te huur voor €165 per uur en kon jij lessen op dit vliegtuig voor een bedrag van €235 per uur. Na de prijsverlaging is het mogelijk om de Cessna al te huren voor €152 per uur (pure vliegtijd) en te lessen voor €203 per uur.

Voordelige Check-out Cessna

Niet zo heel lang geleden hebben wij er ook voor gekozen om de check-out prijs van de Cessna aanzienlijk te verlagen. Vroeger was het zo dat jij het lestarief van €235 per uur moest betalen voor een check-out op de Cessna, maar nu betaal jij voor een check-out het verlaagde huurtarief van maar €152 per uur. Daar zullen jullie vast wel van kunnen genieten!

Cessna op de ATO-Lijst

Heb jij jouw PPL nog niet behaald? Wil jij deze toevallig nog een keer gaan halen? En zou jij dit graag willen doen op een Cessna 172 Skyhawk? Dan is dat binnenkort mogelijk bij Wings over Holland. Onze Cessna heeft al een nieuwe registratie, namelijk de PH-LVH. Het zal dus binnenkort ook mogelijk zijn om een private pilot license te halen op dit prachtige vliegtuig!

Kortom: onze Cessna is de afgelopen maand een stuk aantrekkelijker geworden! Hij is te huur voor een zeer voordelige prijs, je kan een check-out doen voor een stuk minder dan voorheen en het wordt zelfs mogelijk om jouw vliegbrevet te halen op onze Cessna.