Commando overdracht bij de Kooi met North American T6 Texan

North AMerican T6 Texan Ben Ullings

Het is ondertussen alweer meer dan een maand geleden, maar in augustus stond de North American T6 Texan van Wings over Holland weer in de schijnwerpers. Bij de Kooi in Den Helder werd een commando overdracht uitgevoerd en om dit te vieren mocht onze Texan een flyby doen. Tijdens deze flyby werden Luuk en Ruud (zaten in de Texan) bijgestaan door twee gloednieuwe NH90’s. Dit zorgde voor mooie foto’s, geschoten door Ben Ullings van Aviation Photos International. Wil jij meer weten over onze  Texan? Ga dan naar de North American T-6 Texan pagina.

Foto’s van de North American T6 Texan met NH90’s

North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings North AMerican T6 Texan Ben Ullings