Kom vliegen bij Wings over Holland

Proefles Vliegen Vliegschool Wings over Holland

Ben jij een piloot? Of wil jij graag piloot worden? Wij zijn er voor jou. Vliegschool Wings over Holland helpt vanaf Lelystad Airport elke vlieger en piloot met zijn dromen te realiseren. Voor de beginnende piloot bieden wij opleidingen aan zoals de Private Pilot License course, en voor de gevorderde vliegers bieden wij ook verschillende opleidingen aan. Ook is het natuurlijk mogelijk om vliegtuigen te huren, bieden wij een plek aan voor stalling en kan jij zelfs beginnen aan een Frozen ATPL opleiding. Kom ook eens langs om te vliegen in onze enige echte warbird: de North American T-6 Texan.

Vliegopleidingen bij Wings over Holland

Bij Wings over Holland bieden wij vele verschillende opleidingen aan (in totaal meer dan 20). Zo kan de beginnende vlieger zijn vliegbrevet halen met onze PPL opleiding, maar daar houdt het natuurlijk niet mee op. Zo is het bij ons ook mogelijk om te beginnen aan verschillende Flight Instructor opleidingen, Commercial Pilot License, Frozen ATPL, SEP, MEP… noem het maar op! Kijk voor een compleet overzicht van onze opleidingen op de pagina: vliegopleidingen.

Vliegtuig verhuur

Ben jij niet op zoek naar een opleiding, maar wel naar een vliegschool met verhuur? Dan kun jij ook gewoon bij ons terecht. Wings over Holland beschikt over een vloot van meer dan 10 vliegtuigen. In deze vloot vind jij onder andere vliegtuigen zoals onze Cessna 172 Skyhawk, Diamond Star DA40, Pitts Special S2A, Twinstar en zelfs een echte warbird: de North American T-6 Texan. Kortom, genoeg vliegtuigen om uit te kiezen! Kijk eens op onze verhuur pagina voor de huur- en lestarieven.

Voordelige check-outs en pure vliegtijd

Nog een reden om bij ons te vliegen: een deel van onze vliegtuigen heeft een huurprijs gebaseerd op pure vliegtijd. Als jij vliegt met onze Diamond Katana DV20, Diamond Star DA40 of de Cessna 172 Skyhawk, dan betaal jij voor pure vliegtijd. Voor onze Cessna betaal jij zelfs maar €152,- per uur voor een check-out. Dat is niet het enige, want onze Cessna is ook in prijs verlaagd. Het huurtarief is nu €152,- per uur en het les tarief is verlaagd naar €203,- per uur.

Onze warbird: de Texan

Onze ‘Pride and Joy’ is de North American T-6 Texan. Deze warbird is nu al zo’n twee jaar in ons bezit en is nu na een lange restauratie beurt helemaal opgeknapt en ‘ready to fly’. Wil jij zelf meemaken hoe het is om te vliegen in een warbird? Dat is mogelijk, want wij bieden de Texan aan voor verhuur, lessen en proeflessen. Wil jij meer weten over de North American T-6 Texan? Kijk dan op de desbetreffende pagina.

Of kom gewoon langs voor een bak koffie met mede-piloten

Dus… vliegopleidingen, vliegtuig verhuur, pure vliegtijd, voordelige check-outs en zelfs een echte warbird. Bij Wings over Holland bieden wij voor elke piloot wel wat aan. Wil jij langskomen? Dat mag! Kom gerust eens langs om een bak koffie te drinken met mede-piloten en verhalen uit te wisselen over het ‘wonder der vliegen’.

Hopelijk tot snel!